Please enable JS

Over ons

Weverij van den Broucke nv (°1952) is een Belgische producent van machinaal geweven viscose karpetten en reeds jarenlang een gedegen zakenpartner.
In 1952 richt Leonce Van Den Broucke een kleine meubelstofweverij op. Deze meubelstofweverij werkte vooral voor de buurlanden van België.
Norbert Van Den Broucke, zoon van Leonce, bouwt het bedrijf verder uit. In deze periode wordt de weverij ook aangepast voor de productie van viscose karpetten. De viscose karpetten van Weverij Van Den Broucke nv worden door hem wereldwijd geïntroduceerd.
Vandaag bouwen Els en Thijs Van Den Broucke verder op al deze jaren ervaring.  Naast de productie van viscose karpetten, wordt het gamma aangevuld met nieuwe collecties, die de laatste interieurtrends volgen. Deze collecties worden ontwikkeld aan de hand van de laatste nieuwe productietechnieken en met de meest vooruitstrevende materialen.
Onze weverij is gevestigd in Anzegem, regio Kortrijk, in het hart van de Belgische textielindustrie.
LEES MEER

NIEUWS

Domotex 2018 – 12 tot 15 januari

2 oktober 2017

Van Den Broucke Fine Rugs staat ook dit jaar op Domotex, de belangrijkste beurs voor tapijten en vloerenbekleding. Domotex vindt plaats van 12 tem 15 januari in Hannover. U kan ons vinden in HALL 11 op stand B11. Meer info over Domotex vindt u hier.

...
Lees meer
logo